Virtuaalihologrammien kehitystyöstä lehtori Anssi Gröhn:n DigIT -blogit

0 Posted by - 18 huhtikuun, 2019 - Työnhakijoille

Tavoitteenamme on vahvistaa pk-yritysten kilpailukykyä kehittämällä yritysten rekrytointiosaamista ja varmistamalla sitä kautta pk-yritysten rekrytointien onnistuminen. Tätä tavoitetta kohti päästään parantamalla etäosallistujien mahdollisuuksia tuoda omaa osaamistaan esille erilaisissa rekrytointitapahtumissa.

Siksi kehitämme keväällä 2019 hologrammitallenteita, silmällä pitäen erityisesti tietojenkäsittelyn etäopiskelijoiden tarpeita. Virtuaalihologrammien tekemistä varten on rakennettava useamman kameran testiympäristö sekä tutkittava tallennusmenetelmiä ja rakennettava soveltuva visualisointiohjelmisto.

Tässä DigIT-blogimerkinnässä keskitytään testiympäristön rakentamiseen:
SMErec-virtuaalihologrammit-testiympariston-rakentaminen.